قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ - ۲۰:۴۳

انتقاد فرکی از مدیران غیرفوتبالی

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به هیچ عنوان از مساوی برابر پرسپولیس خوشحال نیستم.

انتقاد فرکی از مدیران غیرفوتبالی

 

به  گزارش سراج24  و به نقل از تسنیم حسین فرکی در نشست خبری پس از بازی پرسپولیس با فولاد خوزستان که با تساوی بدون گل پایان یافت گفت: پیش از این آرزو کرده بودم بازی زیبایی شود و فکر می کنم تماشاگران از تماشای این بازی لذت بردند. با این حال از تساوی صفر - صفر خوشحال نیستم چراکه به امید پیروزی به میدان آمده بودیم و اگر در حملات خود بدشانس نبودیم می توانستیم سه امتیاز را بگیریم.

وی افزود: با احترام به یحیی گل محمدی مربی با شخصیت پرسپولیس تصور می کنم 30 دقیقه نخست بازی 60 درصد مالکیت توپ در اختیار ما بود و بیشتر به دروازه پرسپولیس حمله می کردیم اما در 15 دقیقه پایانی نیمه اول بر اثر اشتباهات ما پرسپولیس مالکیت بیشتری بر توپ داشت. با این حال بین دو نیمه از بازیکنان خود تشکر کردم چرا که حریف ما در خانه خود به غیر از یک اوت دستی در نیمه اول موقعیت دیگری نداشت.

فرکی درباره نیمه دوم بازی گفت: هر دو تیم با شرایط یکسان به دروازه یکدیگر حمله کردند اما موقعیت های ما خطرناک تر بود که نتوانستیم استفاده کنیم و امتیازها تقسیم شد.

سرمربی فولاد ادامه داد: در تمام بازی های خود به دنبال سه امتیاز هستیم و امروز هم به دنبال مساوی نبودیم. می خواهیم روند کار خود را به همین خوبی و با رفاقت پیش ببریم. اگر یکی دو هفته پیروز نشویم حساسیت ها بالا می رود اما امیدوارم کسی آرزو نکند که فولاد ببازد.

سرمربی فولاد در پاسخ به این سوال که بازی در نیمه نخست 29 دقیقه و در نیمه دوم 26 دقیقه وقت مفید داشته است خاطرنشان کرد: این موضوع نیاز به توضیح دارد اما همین که ما نیمی از هر 45 دقیقه را تماشاگرپسند کار کرده ایم بسیار بهتر از آن است که تماشاگران 90 دقیقه بنشینند و از یک بازی سرد لذت نبرند.

فرکی در ادامه پیرامون بحث داوری مسابقه گفت: من از تیم داوری تشکر می کنم و با اینکه در بازی هایی چون دیدار مقابل ذوب آهن و داماش به دلیل اشتباهات داوری در حق اجحاف شده اما می خواهم از جامعه داوری دفاع کنم.

وی افزود: تیم های در حال سقوط، میانه جدول و بالای جدول همه با داور کار دارند اما این طور نیست که  بازیکنان و مربیان ما در اروپا کار کنند و داوران آسیایی و ایرانی باشند. همه ما در یکجا هستیم. شاید تیم های در معرض سقوط به دلیل موقعیت خود حق دارند نسبت به اجحاف داوری اعتراض کنند اما این حرکات از سوی تیم های بالای جدول قابل پذیرش نیست.

فرکی تاکید کرد: امکان دارد تیم ها در بازی خود 10 اشتباه انجام دهند اما به خاطر یک اشتباه داور جنجال درست می شود. بی انصافی است که همه هجمه ها علیه داوران باشد در حالیکه که تیم های ما هزینه های میلیاردی می کنند و تماشاگران ما تحمل یک باخت را هم ندارند.

سرمربی فولاد خوزستان ادامه داد: قصد خوش خدمتی ندارم اما باید هجمه به داوران کم شود. مدیران غیرفوتبالی که به داوری اعتراض می کنند خودشان می توانند درون زمین بروند و در مقابل 10 هزار تماشاگر قضاوت کنند؟ یک مدیر ممکن است 10 اشتباه انجام دهد اما برای آنکه اشتباهات خود را پنهان کند همه آن را به گردن داور می اندازد. ما باید از داوران با شرافت خود دفاع کنیم. من این حرف ها را در حالی می  زنم که چه در کاوه، چه در نفت و چه در فولاد از اشتباهات داوری ضرر کردم اما بازهم می گویم تیم های ما در اروپا نیستند و داوران ما در آسیا بلکه همه در یک سطح کار می کنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••